24آذربرگزاری دومین کارگاه آموزشی ارتقاء توان علمی پرستاران بیمارستان فوق تخصصی قلب جماران
  • منبع خبر : دکتر محمّد سعیدی ( داروساز بیمارستانی _ سوپروایزر اعتباربخشی و ایمنی بیمار مدیریت دارو و لوازم پزشکی مصرفی )

هوالشافی

دومین کارگاه آموزشی با عنوان : « کارگاه آموزشی ارتقاء توان علمی پرستاران در راستای اجرای سنجه های اعتبار بخشی ملی بیمارستان ها » با همکاری مدیریت دارو و لوازم پزشکی مصرفی بیمارستان ، جهت پرستاران بیمارستان فوق تخصصی قلب جماران برگزار گردید .

این کارگاه برای دومین دفعه در آذر ماه 97 به درخواست مجدد سرکار خانم زارع ( مدیریت محترم آموزش و پژوهش ) در بیمارستان فوق تخصصی قلب جماران برگزار گردید .

در این کارگاه آموزشی در خصوص فراورده های چند دوزی ، ترالی های احیاء ، لیست داروهای ترالی احیاء طبق بخشنامه ویرایش پنجم آیین نامه دارویی بخش اورژانس و خطر های بروز اشتباه در ترالی های احیاء مطالبی ارائه گردید و 11 راه ورود اشتباه در ترالی های احیاء که توسط این جانب شناسایی شده بود جهت پیشگیری از بروز خطا مطرح شد همچنین علاوه بر معرفی داروهای پرخطر و مشابه در خصوص قوانین و نحوه برچسب گذاری داروهای باهشدار بالا و داروهای مشابه در ترالی احیاء و اتاق درمان توضیحات تکمیلی عنوان گردید و در انتها به سوالات همکاران در خصوص موارد مطرح شده پاسخ داده شد .

با تشکر از حمایت های مهندس رضا محبّی ( مدیریت دارو و لوازم پزشکی مصرفی )

شما عزیزان می توانید در زیر فایل با کیفیت ( فرمت PDF ) این کارگاه آموزشی را  دریافت نمایید .

كلمات كليدي : بیمارستان , بیمارستان بقیه الله , ارتقاء توان علمی پرستاران , سنجه های اعتبار بخشی , بیمارستان فوق تخصصی قلب جماران , کارگاه آموزشی