7اسفندبرگزاری تمرین اطفاء حریق و تخلیه اضطراری در بیمارستان فوق تخصصی قلب جماران

مقارن با شب میلاد باسعادت حضرت فاطمه زهرا (سلام‌الله علیها) و فرزند خلفش حضرت امام خمینی(ره) و با همکاری موسسه تنظیم و نشر آثار حضرت امام خمینی(ره) و بیمارستان شهید چمران و بر اساس سناریو قبلی در تاریخ 97/12/6 از ساعت  16:00 الی 18:00 تمرین اطفاء حریق و تخلیه اضطراری در بیمارستان فوق تخصصی قلب جماران برگزار شد.

در این برنامه ارکان، کارکنان و گروه‌های عملیاتی بیمارستان ، فعال‌سازی سامانه فرماندهی حادثه ، کنترل حریق و تخلیه بیماران و مصدومین حادثه به حسینیه جماران به‌عنوان منطقه تجمع ایمن را تمرین کردند. همچنین بر اساس تفاهم‌نامه همکاری در حوادث و بلایا، مصدومین سوختگی حادثه به بیمارستان شهید چمران منتقل گردیدند.

این تمرین مطابق ارزیابی ارزیابان دانشگاهی جزء کم ایراد ترین و منضبط‌ترین تمرین‌ها محسوب گردید.