18آذرپیام تبریک مدیر بیمارستان به مناسبت روز ولادت حضرت زینب سلام الله علیها و روز پرستار و بهورز

با فرا رسیدن ولادت حضرت زینب کبری سلام الله علیها این روز را روز پرستار نام گذاری کردند چرا که حضرت زینب سلام الله اسوه صبر و استقامت بوده است و پرستاری از امام زمانش حضرت زین العابدین و دیگر بیماران اهل بیت بر عهده ایشان بود که با همه سختی ها اینگونه صبورانه تسکین دهنده درد بیماران بود.پرستاری یکی از مقدس ترین شغل هایی است که میتوان نام برد چرا که پرستاران صبورترین و زحمتکش ترین قشر جامعه هستند پس خوب است این مناسبت بهانه ای برای شاد کردن آنها و تشکر و قدر دانی از مقاوم والای پرستاری است و چه بهتر میشود که این قدر دانی ها فقط به یه روز تمام نشود و بیاموزیم که همیشه قدر دان کسانی که زندگیشان را برای آسایش دیگران گذاشته اند باشیم.
           مسعود ستایشی
              مدیر بیمارستان فوق تخصصی قلب جماران